" WIE WE ZIJN IN CHRISTUS / HERSTEL ONS LAND " (Sylvia Bakker)

Gebruikers-avatar
Ton
BerichtenCOLON 4974
GeregistreerdCOLON Do Jan 07, 2016 11:08 am

" WIE WE ZIJN IN CHRISTUS / HERSTEL ONS LAND " (Sylvia Bakker)

Berichtdoor Ton » Ma Jun 29, 2020 11:25 am

Sylvia Bakker :" WIE WE ZIJN IN CHRISTUS / HERSTEL ONS LAND "
wanneer we ons bewust gaan worden van wie we zijn in Christus , en dan zullen we in staat zijn om idd bergen te verzetten en zelfs kunnen heersen over duistere machten die de wereld in haar greep hebben .
Zoals Jezus sprak tot de wind om stil te wezen en te gaan liggen zo zal de aardse heerschappij in onze handen liggen , om machten en bolwerken van satan neer te halen en die te ontkrachten .
We vergeten vaak dat wij gesteld zijn (door de autoriteit in Christus ) om boven deze machten en krachten te staan . EN DEZE TE BESTRAFFEN , en ze naar de afgrond te verwijzen .
Wanneer wij deze autoriteit NIET nemen om te heersen in het gebied waar God ons heeft geplaatst , zal het gebied , streek , land , Natie NIET VRIJ KUNNEN KOMEN .
Wij hebben de koninklijke scepter van de allerhoogste gekregen om zo te handelen .
En het is genoeg geweest dat ons land jarenlang onderdrukt is geweest door de zonde te tollereren in ons land . de hoererij , de afgoderij , de wellust en overspel ook in de kerken . En de valse verbonden die gesloten zijn tussen de man en de vrouw die vervolgens na enkele jaren weer uit elkaar gaan door ruzie .
Satan je blijft met je klauwen van Gods kinderen af .
LET GODS PEOPLE GO NOWWWWWWWWWWWWW
autoriteit nemen over de stad door te verklaren dat vanaf dit moment de duistere wolken die over het land hing , te doorbreken door de kracht van ons gezamelijk gebed .
WANNEER GODS KINDEREN OP HUN KNIEEN GAAN EN VERGEVING VRAGEN VOOR DE GRUWELEN DIE PLAATSHEBBEN GVONDEN IN ONS LAND ZAL GOD HOREN EN VERGVING SCHENKEN
God zoekt rechtvaardige mensen
Wanneer wij nalaten om te bidden tegen deze duistere overheden en machten die ons land in hun greep probeert te houden , zal men overgeleverd zijn omdat deze machten dan NIET onder onze voeten genomen zijn .
Willen we de kop vermorzelen ONDER onze voeten dat hoeven we alleen te proclameren dat het over is en uit met het spel van de bullebak die wil vernietigen
WIJ SPREKEN LEVEN UIT OVER ONS L AND , Gods adem .......................
KOM EN HERSTEL ONS LAND EN NEEM UW PLAATS OP DE TROON IN ONS HART , ZODAT U REGEREN ZAL OVER DEZE NATIE
AMEN
Sylvia Bakker

www.facebook.com/profetischnetwerk
profetischnetwerk@hotmail.com
Go ye therefore, and teach all nations, baptizing them in the name of theFather, and of the Son, and of the Holy Ghost Matthew 28 : 19

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 5 en 0 gasten