WE ZONDIGEN MAAR DOOR – 26 maart 2020

Mary
BerichtenCOLON 1586
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

WE ZONDIGEN MAAR DOOR – 26 maart 2020

Berichtdoor Mary » Wo Mrt 25, 2020 9:12 pm

WE ZONDIGEN MAAR DOOR – 26 maart 2020

Kan ook een cusjiet ( of: moorman) zijn huid veranderen, of een luipaard zijn vlekken? Zou ook u dan goed kunnen gaan doen, gewend als u bent om kwaad te doen? Jeremia 13 vers 23

In safaripark De Beekse Bergen bleef enige jaren geleden onbedoeld de poort openstaan tussen het verblijf van de jachtluipaarden en de neushoornvlakte. Twee cheeta’s roken de vrijheid. Ze hadden hevige interesse voor de neushoorns en elandantilopen die er rondliepen, maar die waren voor hen wel een maatje te groot. Al snel konden de twee roofdieren worden teruggedreven. Kan een mens de kleur van zijn huid veranderen? Zou een luipaard de vlekken op zijn vel kwijt kunnen raken?
Zou een mens kunnen stoppen met zondigen? Drie vragen stelde de profeet. Drie keer is het antwoord: ‘Nee!’ Onze toestand is hopeloos: we zondigen maar door. Toch is er hoop. Christus is aan het kruis voor onze zonden gestorven. Wie die met berouw aan God belijdt, worden ze allen vergeven. We worden dan wedergeboren. Het is een nieuw begin. Dat oude is voorbij. We zijn een nieuwe schepping. Helaas worden we op aarde ook dan niet zondenvrij. Dat gebeurt pas als we in de hemel zijn aangekomen.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten