EEN BRUILOFT IS NOOIT GOEDKOOP -15 februari 2020

Mary
BerichtenCOLON 1549
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

EEN BRUILOFT IS NOOIT GOEDKOOP -15 februari 2020

Berichtdoor Mary » Vr Feb 14, 2020 9:41 pm

EEN BRUILOFT IS NOOIT GOEDKOOP -15 februari 2020

Toen liet de Heere God een diepe slaap op Adam vallen, zodat hij in slaap viel: en Hij nam een van zijn ribben en sloot de plaats ervan toe met vlees. Genesis 2 vers 21

De Amerikaan Zach Norris was in Phoenix aan het snuffelen bij Goodwill, een zaak in tweedehands spullen. Hij ontdekte een duikhorloge uit 1959 van het merk Jaeger-LeCroultre. Hij betaalde er 5,99 dollar voor. Via een website verkocht hij het weer voor 35.000 dollar. De opbrengst wilde hij onder andere gebruiken om zijn bruiloft te betalen. Een bruiloft is niet goedkoop. Dat is bekend. De duurste ooit moet nog worden gevierd. Dat gebeurt pas als de Heere Jezus Christus Zijn gemeente in de hemel heeft opgenomen.
Adam moest een rib afstaan om zijn vrouw Eva te krijgen. Christus moest aan het kruis sterven om Zich de gemeente te verwerven, de bruid die tot in eeuwigheid in de hemel bij Hem zal zijn. De Romeinse soldaat verwondde Hem in Zijn zijde. Bloed en water stroomden eruit. Ja, Christus betaalde met Zijn leven, opdat wij de Zijnen konden worden. Is het niet een geweldig voorrecht deel uit te maken van de Gemeente va God, van de bruid van de Heere Jezus?

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten