GODS ENGELEN VINDEN IEDEREEN – 8 oktober 2019

Mary
BerichtenCOLON 1549
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

GODS ENGELEN VINDEN IEDEREEN – 8 oktober 2019

Berichtdoor Mary » Ma Okt 07, 2019 9:49 pm

GODS ENGELEN VINDEN IEDEREEN – 8 oktober 2019

Zoals nu het onkruid verzameld en met vuur verbrand wordt, zo zal het zijn in de voleindiging van deze eeuw. De Zoon des mensen zal Zijn engelen uitzenden. Mattheüs 13 : 40-41

In het Groningse Kornhorn botste twee auto’s op elkaar. Eén reed na het ongeval door. De bestuurder was dronken. Bij de botsing was echter een onderdeel van de wagen losgeraakt. Tijdens de vlucht schuurde dat over het wegdek. De agenten hoefden het krasspoor maar te volgen. De man hing. Voor wereldwijd vele duizenden is het hun dagelijkse werk mensen op te sporen. Dat gaat lang niet altijd zo gemakkelijk. Soms lukt het ook helemaal niet. Gods engelen vinden ieder die zij willen hebben.
Dat komt, omdat hun Meester de Alwetende is. Daarom heeft het ook geen enkele zin als een mens probeert zich voor Hem te verstoppen. Als Hij komt in heerlijkheid, zendt Hij Zijn engelen om alle mensen voor Zijn troon te brengen. Die de ongerechtigheid doen, worden in de vuuroven geworpen. De rechtvaardigen zullen stralen als de zon in het koninkrijk van hun Vader. Rechtvaardigen? Zijn die er dan? Ja, allen die met belijdenis van hun zonden voor God hebben gebogen en Christus geloofden, zijn daardoor gerechtvaardigd geworden.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten