VRIJWILLIG ALLES VOOR GOD BELIJDEN – 6 oktober 2019

Mary
BerichtenCOLON 1549
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

VRIJWILLIG ALLES VOOR GOD BELIJDEN – 6 oktober 2019

Berichtdoor Mary » Za Okt 05, 2019 9:48 pm

VRIJWILLIG ALLES VOOR GOD BELIJDEN – 6 oktober 2019

… totdat de Heere komt, Die ook wat in de duisternis verborgen is aan het licht zal brengen en de overleggingen van de harten openbaar maken zal. 1 Korinthe 4 vers 5

In 2001 werd in Australië een oude dame in haar eigen huis overvallen. De gewapende misdadiger dwong haar de kluis te openen. Hij maakte omgerekend zo’n 340 euro buit. Het onder zoek van de politie liep al snel vast. De enige strohalm was een bloedzuiger die naast de kluis op de grond lag. Het DNA uit het bloed dat het diertje had opgezogen, werd bewaard. In de loop van 2009 liep de toen 54-jarige Peter Alec Cannon wegens dugsbezit tegen de lamp.
Het bleek zijn DAN te zijn. Voor de rechter was het volkomen duidelijk en zo werd hij dan ook veroordeeld voor die laffe overval in 2001. Inderdaad komt alles aan het licht. Ook het vele kwaad dat wij mensen op aarde zo kunstig verborgen weten te houden. Zelf alle motieven in ons hart. Daarom is het verstandiger nu al vrijwillig alles voor God te belijden. Want dan vergeeft Hij ons alles en maakt Hij uit ons blije en gelukkige mensen. Dan zijn we niet meer bang om voor Hem te verschijnen, maar verheugen we ons op de hemel.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten