ALS CHRISTUS ONZE STUURMAN IS – 5 oktober 2019

Mary
BerichtenCOLON 1549
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

ALS CHRISTUS ONZE STUURMAN IS – 5 oktober 2019

Berichtdoor Mary » Vr Okt 04, 2019 10:16 pm

ALS CHRISTUS ONZE STUURMAN IS – 5 oktober 2019

Roepende to de Heere in de benauwdheid, die zij hadden, zo voerde Hij hen uit hun angst. Hij doet de storm stilstaan, zodat hun golven stilzwijgen. Dan zijn zij verblijd, omdat zij gestild zijn, en dat Hij hen tot de haven van hun begeerte geleid heeft. Psalm 107 : 28 t/m 30

Op ongeveer 10.000 meter hoogte vloog een vliegtuig uit India. De cockpit van het lijntoestel was onbemand. Een 24-jarige stewardess had de piloten beschuldigd van ongewenste intimiteiten. Daarop kwam het tot een vechtpartij, eerst in de cockpit en toen voor de ogen van de honderd passagiers in het gangpad. Je zult er maar in je stoel zitten en dat moeten aanzien, terwijl het vliegtuig met grote snelheid door het luchtruim vliegt en er niemand achter de stuurknuppel zit!
Als Christus onze Stuurman is, hoeven we nergens meer bang voor te zijn. Hij leidt allen die Hem aan het roer laten, veilig door de zwaarste storm. Hij is de Almachtige; niets kan Hem uit de hand lopen. Daarom zijn we bij Hem veilig. Hij leidt ons naar de ‘haven van onze begeerte’. Dat is de hemel. Wat kunnen we nog meer wensen dan de hemel binnen te gaan, die plaats waar God woont en het ongestoorde geluk is? Christus brengt ons daar!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten