GOD REAGEERT MET LIEFDE EN GEDULD – 11 juli 2019

Mary
BerichtenCOLON 1441
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

GOD REAGEERT MET LIEFDE EN GEDULD – 11 juli 2019

Berichtdoor Mary » Wo Jul 10, 2019 8:35 pm

GOD REAGEERT MET LIEFDE EN GEDULD – 11 juli 2019

Toe nu de Heere voor zijn aangezicht voorbijging, zo riep Hij: Heere, Heere, God, barmhartig en genadig, lankmoedig en groot van weldadigheid en waarheid. Exodus 34 vers 6

In de nacht van 10 op 11 juli 2009 vond op de A8 een aanrijding plaats. Een 19-jarige jongeman uit Wormerveer veroorzaakte de botsing: de auto van zijn moeder raakte onherstelbaar beschadigd. In de loop van de ochtend kreeg de politie een melding dat een auto van de Clausbrug in Wormerveer was gereden. Hoe zijn moeder en oma daarop reageerden?
God reageert met liefde en geduld als mensen fouten maken, zelf als ze opzettelijk zondigen. Het zijn immers werkelijk grote uitzonderingen als Hij direct het oordeel uitoefent. Gelukkig maar! Hoewel Hij heilig is en de zonde zelf Hem met de diepste afschuw vervult, gaat Zijn liefde naar de zondaar uit. Hij zou graag allen willen redden. Zó sterk was zelfs Zijn liefde dat Hij Zijn enige Zoon ónze straf liet dragen. Op grond daarvan kan Hij ons nu de schuld kwijtschelden. Dat doet Hij dan ook graag bij een ieder die met belijdenis van zijn zonden tot Hem komt. Wat een liefdevolle Vader!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten