ONTLOPEN VAN DE WERKELIJKHEID – 15 april 2019

Mary
BerichtenCOLON 1249
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

ONTLOPEN VAN DE WERKELIJKHEID – 15 april 2019

Berichtdoor Mary » Zo Apr 14, 2019 10:13 pm

ONTLOPEN VAN DE WERKELIJKHEID – 15 april 2019

Geeft acht op uzelf, dat uw harten niet misschien bezwaard worden door roes en dronkenschap en zorgen van het leven, en die dag [van het koninkrijk van God] u plotseling overvalt. Lukas 21 vers 34

Op woensdag 15 april 2009 beleefde een 32-jarige Italiaan zijn eerste werkdag bij een restaurant aan de Keizerstraat in Den Haag. Ook voor de restauranthouder was het een belevenis. Een paar uur na begin van de werkdag kwam hij er achter dat zijn nieuwe personeelslid de drankvoorraad duchtig had aangesproken en daarna was vertrokken. Toen hij later terugkwam, kregen ze ruzie. De Italiaan vertrok, maar gooide eerst nog met een steen een ruit van het pand aan diggelen.
Schrikbarend veel mensen zoeken een uitweg in de drank of - nog erger – drugs. Voor even kunnen ze dan hun zorg of probleem vergeten. Ja, maar je ontloopt daardoor de werkelijkheid. Op een dag komt de grote koning Jezus. Als we voor onze problemen dan niet een werkelijke oplossing hebben, overvalt die dag ons. Het is beter voorbereid te zijn op dat moment. Dat kan door nu al naar Hem toe te gaan – in het gebed. Als we ons aan Hem overgeven, zijn echt niet plots alle zorgen verdwenen, maar Hij helpt ons dan daarmee.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 3 en 0 gasten