EEN ZONDAAR DEINST TERUG – 14 maart 2019

Mary
BerichtenCOLON 1646
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

EEN ZONDAAR DEINST TERUG – 14 maart 2019

Berichtdoor Mary » Wo Mrt 13, 2019 10:06 pm

EEN ZONDAAR DEINST TERUG – 14 maart 2019

Die in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten, die zal vernachten in de schaduw van de Almachtige. Psalm 91 vers 1

Halverwege maart, enige jaren terug, stapte een inwoner van Lisse zijn schuur aan de Nieuwstraat binnen. Maar die was al bezet. De Lissenaar trof er een 50-jarige toerist aan. De Engelsman had de berging in beslag genomen en er een provisorische hotelkamer met bed van gemaakt. De politie haalde hem op. Heeft niet ieder mens behoefte aan onderdak? Inderdaad letterlijk, maar vooral ook geestelijk? Waar is dat te vinden? Bij de Allerhoogste, de Schepper van Hemel en aarde, bij de Almachtige.
Een zondaar deinst ervoor terug om tot God te gaan, omdat God heilig is. Hij begrijpt ook wel dat God hem niet kan aanvaarden zoals hij is, met al zijn zonden. Inderdaad, maar alleen bij God kan hij van zijn zonden worden verlost. Alleen bij zijn Schepper kan hij een vrij en gelukkig mens worden, omdat de Heere Jezus aan het kruis daarvoor het fundament heeft gelegd. Wie daarom tot God zijn toevlucht neemt, wordt gereinigd en wordt Gods kind. Bij Hem vindt hij rust, ja, kan hij rusten tot in eeuwigheid!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten