ZIJN LIEFDE GAAT NAAR ALLEN UIT – 11 januari 2019

Mary
BerichtenCOLON 1249
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

ZIJN LIEFDE GAAT NAAR ALLEN UIT – 11 januari 2019

Berichtdoor Mary » Do Jan 10, 2019 10:15 pm

ZIJN LIEFDE GAAT NAAR ALLEN UIT – 11 januari 2019

Weet dit vóór alles, dat er in de laatste dagen spotters met spotternij zullen komen, die naar hun eigen begeerten wandelen, en zeggen: Waar blijft de belofte van Zijn komst? 2 Petrus 3 : 3-4

Lacht u inwendig over die christenen die u steeds weer zeggen dat God de wereld al snel zal oordelen? Vindt u dat ook maar bangmakerij, een manier om mensen in de ban van de kerk of sekte te krijgen? God zal al het verkeerde dat in de wereld plaatsvindt, oordelen. U wilt toch ook niet dat Hitler er zo makkelijk van afkomt? God oordeelt alleen niet onmiddellijk, omdat hij alle mensen de gelegenheid wil geven tot inkeer te komen, zelf Hitler maar die heeft deze kans nooit aangegrepen.
God is geduldig, geduldiger dan wij met ons allen. Hij wenst de harten van de mensen te winnen. Zijn liefde gaat naar hen allen uit. Om Zijn schepselen genade te kunnen bewijzen, heeft Hij Zelfs Zijn eigen Zoon in de dood aan het kruis gegeven, want Zijn heiligheid eist wel een oordeel over de ongehoorzaamheid en zonde. Jezus Christus zal komen, de oordelen zullen dan losbarsten. Daarover bestaat geen twijfel. Maar God wacht nog op mensen die, al is het op het laatste nippertje, zich willen laten redden.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten