MISDAAD LOONT NIET – 10 januari 2019

Mary
BerichtenCOLON 1249
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

MISDAAD LOONT NIET – 10 januari 2019

Berichtdoor Mary » Wo Jan 09, 2019 9:20 pm

MISDAAD LOONT NIET – 10 januari 2019

Het loon van de zonde is de dood; maar de genadegave van God is het eeuwige leven in Christus Jezus, onze Heere. Romeinen 6 vers 23

Zo’n 8 jaar geleden liep een agent in burger op het Oranjeplein in Den Haag. Een 33-jarige Rotterdammer sprak hem aan en bood hem voor 250 euro een Peugeot aan. De politieman hapte toe, maar zei wel eerst met een kennis te moeten bellen die mogelijk belangstelling had. Hij belde naar het bureau om zijn collega’s op te trommelen. In de parkeergarage waar de auto stond, werd de Rotterdammer aangehouden. Vlak daarvoor had hij de auto gestolen. Misdaad loont niet – dat gezegde klopt helemaal. Soms lijkt het wel zo, voor een tijdje. Maar uiteindelijk vraagt God van ieder rekenschap, van al zijn zonden.
Het loon van de zonde is de dood. Of we het nu willen of niet, God zál dat loon uitbetalen. Hij moet wel, omdat Hij heilig is. Hij heeft echter aan het kruis het loon aan Zijn eigen Zoon uitbetaald! Daar stierf Jezus Christus in de plaats van allen die in Hem zouden geloven en voor God hun knieën zouden buigen. Al deze mensen kan God nu het eeuwige leven geven. Dat hebben we niet verdiend, maar het wordt ons uit genade geschonken, ons allen die Christus als Heiland aanvaarden.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten