HOREN WIJ HEM KLOPPEN? – 7 januari 2019

Mary
BerichtenCOLON 1249
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

HOREN WIJ HEM KLOPPEN? – 7 januari 2019

Berichtdoor Mary » Zo Jan 06, 2019 9:22 pm

HOREN WIJ HEM KLOPPEN? – 7 januari 2019

Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop; als iemand Mijn stem hoort en de deur opent. Ik zal bij hem binnenkomen en de maaltijd met hem houden en hij met Mij. Openbaring 3 vers 20

De Heere Jezus staat aan de deur van ons hart en klopt aan. Dat doet Hij door de Bijbel, door het Evangelie. Het is luid en duidelijk, maar niet opdringerig. Horen we Hem kloppen? Er is heel wat kabaal in de wereld dat Zijn kloppen overstemt. Maar de Heiland klopt volhardend verder. Hij is geduldig. Hij wacht tot iemand open doet. Maar dat open doen, dat moeten we zélf doen – en wel door het geloof! Onze Schepper heeft ons gemaakt met de bekwaamheid beslissingen te nemen.
Die aanvaardt Hij ook. Maar Hij laat ons wel duidelijk weten dat we de gevolgen van onze keus dan ook moeten dragen. Als iemand niet in Jezus Christus gelooft, rust Gods oordeel op Hem. Wie zich voor de Heere Jezus openstelt, mag ervaren dat Hij in zijn leven binnen komt. Hij wil in een levende verbinding met ons staan. Is er iets geweldiger dan de gemeenschap met de grote God van het heelal, met Jezus Christus, de Koning der koningen? Dat werd mogelijk door Zijn sterven!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten