HET IS EEN GROOT VOORRECHT – 6 januari 2019

Mary
BerichtenCOLON 1249
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

HET IS EEN GROOT VOORRECHT – 6 januari 2019

Berichtdoor Mary » Za Jan 05, 2019 9:54 pm

HET IS EEN GROOT VOORRECHT – 6 januari 2019

Als iemand niet geschreven gevonden werd in het boek des levens, dan werd hij verworpen in de poel van vuur. Openbaring 20 vers 15

Op 15 mei 1940 gaf het Nederlandse leger zich over. Alleen in Zeeland werd nog enkele dagen doorgevochten. Franse troepen waren via België te hulp geschoten en zetten de strijd voort. Dit leidde tot een bombardement op Middelburg op 17 mei. Meer dan zeshonderd woningen in de Zeeuwse hoofdstad werden in vuur en vlam gezet. Twintig Zeeuwen kwamen bij de aanval om. Het is een voorrecht nog nooit een oorlog meegemaakt te hebben. Mensen die ‘dé oorlog’ of een andere oorlog hebben beleefd, kunnen iets beter begrijpen hoe verschrikkelijk het in de hel is.
Maar bij díe poel van vuur valt ieder bombardement werkelijk in het niet. Bovenal, dat er aan de kwelling in de hel geen einde komt! Die straf over de zonde is zó verschrikkelijk dat God die ieder mens wenst te besparen. Daarom gaf Hij Zijn eigen Zoon de opdracht naar het kruis te gaan. Jezus Christus droeg daar de straf voor ieder mens die in Hem gelooft en zijn schuld erkent. Het is de onmenselijke liefde van God dat Hij alle mensen waarschuwt voor het helse vuur!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten