WANT ALLEN HEBBEN GEZONDIGD – 5 januari 2019

Mary
BerichtenCOLON 1249
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

WANT ALLEN HEBBEN GEZONDIGD – 5 januari 2019

Berichtdoor Mary » Vr Jan 04, 2019 10:21 pm

WANT ALLEN HEBBEN GEZONDIGD – 5 januari 2019

De Zoon des mensen zal Zijn engelen uitzenden, en zij zullen uit Zijn koninkrijk verzamelen … hen die de ongerechtigheid doen; en zij zullen hen in de vuuroven werpen; daar zal het wenen zijn en het knarsen der tanden. Mattheüs 13 : 41-42

In de eerste week van 2010 plaatste het Openbaar Ministerie onder andere de naam en foto van Franky Eeckhout op een nieuwe website; de meest gezochte misdadigers staan daarop vermeld. De man bleek al ruim een jaar in een Belgische gevangenis te zitten, maar dat was nooit doorgegeven. Op een dag zal Jezus Christus Zijn engelen uitzenden. Alle misdadigers worden dan opgespoord – dus: alle mensen. Want allen hebben gezondigd. Niet één mens ontspringt de dans.
De vuuroven is hun eeuwige toekomst. Ontzettend! God wil dat dan ook niet. Hij wenst Zijn schepselen blij en gelukkig te zien. Daarom legde Hij de straf op Zijn eigen Zoon, de straf van allen die in Hem zouden geloven. Het is zaak om niet de dag af te wachten dat Gods engelen ons komen halen – want dan is het te laat! – , maar om nu vrijwillig tot God te gaan en in Christus en Zijn werk te geloven. Dan ontvangen we vergeving en zijn voor eeuwig gered!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten