ZIJN LEVEN WAS DOELBEWUST – 2 januari 2019

Mary
BerichtenCOLON 1249
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

ZIJN LEVEN WAS DOELBEWUST – 2 januari 2019

Berichtdoor Mary » Di Jan 01, 2019 10:17 pm

ZIJN LEVEN WAS DOELBEWUST – 2 januari 2019

Het is onmogelijk, dat bloed van stieren en bokken zonden wegneemt. Daarom zegt Hij bij Zijn komen in de wereld: “Slachtoffer en offerande hebt Gij niet gewild, maar Gij hebt Mij een lichaam toebereid; brandoffers en zondoffers hebben U niet behaagd”. Hebreeën 10 : 4-6

Door Israël zijn in opdracht van God talloze dieren als offers gebracht. Vele liters bloed hebben gevloeid en zonden zijn er tijdelijk door bedekt, maar er is niet één zonde werkelijk door weggenomen. Dat kon ook niet. Wat mensen misdreven, moet door een mens worden hersteld. Maar die mens moest wel zélf zonder zonde zijn. Een gebrekkig dier kon ook niet dienen als offer. Het moest volmaakt zijn. Maar volmaakte mensen waren er niet!
Dáárom kwam de Zoon van God naar de aarde. Hij werd Mens. Jezus Christus werd geboren. Hij ontving een lichaam van vlees en bloed. Is het geen wonder? Hij werd geboren om te kunnen sterven! Hij ging aan het einde van Zijn leven doelbewust naar Golgotha en werd daar gekruisigd. Aan dat kruis offerde Hij Zichzelf op aan God. Hij stortte Zijn bloed. Het was kostbaar bloed, het bloed van Gods eigen Zoon, de reine en volmaakte Mens. Dát bloed alleen behaagde God en neemt de zonde weg!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten