Dinsdag 18 december 2018.

Zegenlied & -woord voor de dag.
Gebruikers-avatar
Ton
BerichtenCOLON 3628
GeregistreerdCOLON Do Jan 07, 2016 11:08 am

Dinsdag 18 december 2018.

Berichtdoor Ton » Di Dec 18, 2018 11:01 am

ZEGENlied en -woord voor deze dinsdag :


.....BRENG DANK.....


www.youtube.com/watch?v=RhCvHDNPctgGoede morgen lieve vrienden.
We beginnen deze nieuwe en heerlijke dag met het heerlijke Zegen Lied en -Woord :
....BRENG DANK AAN DE EEUWIGE,
breng dank aan de Heilige,
breng dank aan onze Vader die ons Jezus zond....
De diepe liefde die in ons hart opwelt voor onze hemelse Vader en voor Jezus die Hij ons gaf, brengt ons tot dank en overgave, in liefde en aanbidding.
We danken God voor onze redding en vergeving, voor zijn Liefde en Genade. Gods heilige Geest woont nu in ons, die met Jezus ons leven leert en leidt, en ons als Gods Goede Herder weidt.
We zijn rijk geworden, 'schat hemels rijk', in wat God ons gegeven heeft, doordat we Hem hebben leren kennen en lief hebben met heel ons hart en ziel.
Alles wat in ons is prijst zijn heilige Naam.
God heeft ons lief en zorgt voor ons, Hij voorziet in alles wat we nodig hebben, HIJ IS ONS ALTIJD NABIJ EN STAAT ONS IN ALLES TER ZIJ, WAT EEN GOD IS HIJ, HALLELUJA!
We werpen al onze bekommernis op Hem en zingen...WANT NU ZEGT DE ZWAKKE IK BEN STERK EN DE ARME IK BEN RIJK, OM WAT DE HERE HEEFT GEDAAN VOOR ONS...naar het Woord uit Jes.40vs28/31.
We leven in Gods liefde en genade, we zijn Zijn kinderen, en we zegenen en vergeven elkaar gelijk Hij ons doet, en we verkondigen Gods heil in deze wereld.
Ons leven is van God, in zijn Liefde leven wij, met Jezus, onze Redder en Goede Herder, in de kracht van de heilige Geest...tot in EEUWIGHEID!
Lieve vrienden, allen een fijne , gezellige , troostvolle , maar boven alles een rijk gezegende dinsdag en verdere kerst week toegebeden.(met dank aan Hans van Boven -- www.facebook.com/hans.vanboven.14)
Go ye therefore, and teach all nations, baptizing them in the name of theFather, and of the Son, and of the Holy Ghost Matthew 28 : 19

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten