HET BOEK VAN GOD – 10 september 2018

Mary
BerichtenCOLON 1643
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

HET BOEK VAN GOD – 10 september 2018

Berichtdoor Mary » Zo Sep 09, 2018 9:10 pm

HET BOEK VAN GOD – 10 september 2018

Van Hem getuigen al de profeten dat ieder die in Hem gelooft, vergeving van zonden ontvangen zal door Zijn naam. Handelingen 10 vers 43

Al de profeten van het ‘Oude Testament hebben getuigenis afgelegd van de Heere Jezus Christus. Zij hebben Zijn geboorte voorzegd, gesproken over Zijn leven, geschreven over Zijn sterven en getuigd van Zijn Opstanding. Dat is allemaal opgeschreven. Het staat zwart-op-wit in boekrollen die minstens vier eeuwen vóór Zijn geboorte bij alle joden bekend waren. Dat feit is eenvoudig niet te loochenen! We kunnen het Oude Testament erop naslaan en alles vergelijken met het Nieuwe Testament. Maar ook met wat de geschiedschrijvers weten te melden van Jezus Christus. We stellen dan vast dat alles klopt, tot in de kleinste bijzonderheden!
Het is een geweldig bewijs dat de Bijbel niet een mensenboek is, maar een Boek van God. De Bijbel kán eenvoudig niet door mensen zijn geschreven. God heeft wel alles door mensen laten optekenen, aar Hij is Zélf de Auteur. Zou daarom ook niet Zijn getuigenis kloppen dat “ieder die in Hem gelooft, vergeving van zonden ontvangen zal door Zijn Naam”?

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten