WAT EEN WELDOENDER – 9 september 2018

Mary
BerichtenCOLON 1284
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

WAT EEN WELDOENDER – 9 september 2018

Berichtdoor Mary » Za Sep 08, 2018 9:23 pm

WAT EEN WELDOENDER – 9 september 2018

U weet wat er gebeurd is in heel Judea, wat begon in Galilea na de doop die Johannes gepredikt heeft: hoe God Jezus van Nazareth gezalfd heeft met de Heilige Geest en met kracht en hoe Hij het land doorgegaan is, terwijl Hij goeddeed en allen die door de duivel overweldigd waren, genas, want God was met Hem. Handelingen 10 : 37-38

In de Japanse stad Sakado maakte iemand gebruik van het openbaar toilet. Hij trof daar een plastic zak aan. Daarin zat een dikke bundel bankbiljetten. Het bleek 10 miljoen yen te zijn, omgerekend zo’n 100.000 euro. Er was een briefje bij: het geld was bestemd voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami die het land hadden getroffen. Wat een weldoener! Wat waren zijn motieven? De Heere Jezus trok goeddoende door Israël. Hij werd bewogen door een Goddelijke liefde in Zijn hart. Medelijden met de arme mensen dreef hem.
Hij genas velen van hun ziekten. Hij deelde brood uit aan hen die honger hadden. Maar veel sterker ging hem de stoestand van hun ziel aan het hart. Hoe nodig en goed het ook is te helpen in aardse en tijdelijke nood, vele malen belangrijker is de nood van onze zielen en de eeuwigheid. Dáárom kwam Hij vooral: om ons voor eeuwig te redden!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten