HULDIGING EN AANBIDDING – 7 september 2018

Mary
BerichtenCOLON 1284
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

HULDIGING EN AANBIDDING – 7 september 2018

Berichtdoor Mary » Do Sep 06, 2018 10:04 pm

HULDIGING EN AANBIDDING – 7 september 2018

Een zekere man bereidde een grote maaltijd en nodigde er velen. En hij stuurde zijn slaaf erop uit tegen de tijd van de maaltijd om de genodigden te zeggen: Kom, want alle dingen zijn nu gereed … En de heer zei tegen de slaaf: Ga erop uit naar de landwegen en heggen en dwing hen binnen te komen, opdat mijn huis vol wordt. Lukas 14 : 17-23

In september 2011 behandelde een rechter in Italië de eis van een echtpaar. Ze wilden dat hun zoon van 41 jaar het ouderlijk huis verliet. Hun eis werd ingewilligd. Binnen zes dagen moest de man zijn biezen pakken. God probeert nooit mensen ‘de deur uit te krijgen’. Integendeel, Hij doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen in Zijn huis te krijgen! Hij nodigt alle mensen uit.
Oprecht en welgemeend. Hij dringt aan, opdat Zijn huis vol wordt. Ja, God wenst Zijn hemel te vullen met mensen. Hij wil door hen omringd worden, opdat ze Zijn heerlijkheid en de glorie van Zijn Zoon bewonderen. Hij zoekt huldiging en aanbidding. Hij liet zelfs Zijn Zoon sterven, opdat wij van onze zonden verlost konden worden, zodat de toegang tot de hemel voor ons vrij werd. God zál Zijn doel bereiken; Zijn hemel wórdt gevuld!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten