DOOR MENSEN GEDOOD – 11 juli 2018

Mary
BerichtenCOLON 1138
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

DOOR MENSEN GEDOOD – 11 juli 2018

Berichtdoor Mary » Di Jul 10, 2018 10:11 pm

DOOR MENSEN GEDOOD – 11 juli 2018

Alle vlees is als gras en al de heerlijkheid van de mens is als een bloem in het gras. Het gras is verdord en zijn bloem is afgevallen. Maar het Woord van de Heere blijft tot in eeuwigheid. 1 Petrus 1 : 24-25

De naam Arabidopsis thaliana zal niet velen iets zeggen. Het is een klein plantje. Het ontkiemt, groeit, bloeit, maakt zaadjes en sterft. Dat op zich is natuurlijk niets bijzonders, maar wel dat het in zes weken gebeurt. Zó dicht liggen het begin en het einde van het leven bij elkaar. Lang niet ieder mens wordt zes weken oud. Hoeveel kinderen worden niet door mensen gedood, zelfs vóór hun geboorte! Andere baby’s worden door God thuisgehaald. In Zijn liefde wil Hij hen het leven in de boze wereld besparen. In veel arme landen is de kindersterfte onzettend hoog.
Maar ook als je oud wordt, is het leven maar een zucht. En daarna komt de eeuwigheid, daar waar tijd niet meer telt. Hoe enorm belangrijk is het dan dat we op de goede plek terechtkomen: niet in de plaats van straf, maar in de plaats van het volmaakte geluk! Om in die plaats te komen, is het nodig het Woord van God te lezen en te geloven, om de boodschap van de Bijbel onvoorwaardelijk te aanvaarden.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten