SODOM EN GOMORRA – 10 juli 2018

Mary
BerichtenCOLON 1138
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

SODOM EN GOMORRA – 10 juli 2018

Berichtdoor Mary » Ma Jul 09, 2018 9:49 pm

SODOM EN GOMORRA – 10 juli 2018

Toen liet de Heere zwavel en vuur over Sodom en Gomorra regenen. Het kwam van de Heere uit de hemel. Hij keerde deze steden en heel de vlakte ondersteboven, met alle inwoners van de steden en het gewas op het land. Zijn [= Lots] vrouw, die achter hem liep, keek achter zich en werd een zoutpilaar. Genesis 19 : 24-26

In dat dal ligt nu de Dode Zee. Het water daarvan is acht keer zouter dan het water van de oceaan. Wie kent niet de beelden van de vakantiegangers die op hun rug drijvend in het water hun krantje lezen? Op de Zuidpool werd in 1961 een meer ontdekt. Het wordt het Don juanmeer genoemd. Het water ervan bevriest zelfs niet bij 50 graden vorst. Het is dan ook achttien keer zouter dan het water van de Dode Zee.
Sodom en Gomorra – het is een treffende benaming voor de toestand in deze tijd. De ongebreidelde hartstochten en ontucht, de zedeloosheid en het verderf van onze dagen. De sodomie, het verlies van Góds normen en waarden – er blijft de Schepper niets anders over dan er het oordeel over uit te storten. Laat ieder zich redden, nu het nog kan! Al is het als Lot, op het nippertje. Beter laat dan nooit!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 0 en 0 gasten