WAAR ZIJN ONZE SCHATTEN - 13 JUNI 2018

Mary
BerichtenCOLON 1229
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

WAAR ZIJN ONZE SCHATTEN - 13 JUNI 2018

Berichtdoor Mary » Di Jun 12, 2018 11:24 pm

WAAR ZIJN ONZE SCHATTEN - 13 JUNI 2018

Verzamel geen schatten voor u op de aarde, waar mot en roest ze verderven, en waar dieven inbreken en stelen; maar verzamel schatten voor u in de hemel, waar geen mot of roest ze verderft, en waar dieven niet inbreken of stelen; want waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn. Mattheus 6 : 19-21

Op een autosnelweg in Duitsland reed een wagen voor geldtransport, in de buurt van Oberthulda. Een alarm gaf aan dat er een deur openstond. Direct stopte de chauffeur. Hij en zijn collega stelden vast dat drie zilvergrijze koffers waren verdwenen. De inhoud: bijna een miljoen euro. Zoiets zal nooit kunnen gebeuren met de rijkdommen die God ieder schenkt die zich aan hem overgeeft! Schatten in de hemel bederven niet. Ze worden niet gestolen en dalen niet in waarde. Waar zijn onze schatten? In ons huis en/of tweede huis? In onze auto? Op de bank? In aandelen?
Niemand kan er meer aan twijfelen dat zulke schatten van vandaag op morgen kunnen 'verdampen', zoals dat tegenwoordig wordt genoemd. Maar de hemelse schatten bij God zijn blijvend en vast. Om te weten of we die schatten daar bezitten, kunnen we eenvoudig de vraag stellen: Ligt mijn hart daar?

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten