AAN ONS IS DE KEUS – 18 mei 2018

Mary
BerichtenCOLON 1099
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

AAN ONS IS DE KEUS – 18 mei 2018

Berichtdoor Mary » Do Mei 17, 2018 9:09 pm

AAN ONS IS DE KEUS - 18 mei 2018

Kies dan leven, opdat u leeft! Deuteronomieum 30 vers 19

Er werd alarm geslagen. Er lag een drenkeling in zee. De reddingsboot Antoinette uit Stellendam voer uit. Toen de boot de drenkeling naderde, keek de bemanning wel raar op. De man probeerde te ontkomen en wilde niet aan boord gehaald worden. Hij was op de vlucht voor de politie. Daar leverden zijn redders hem dan uiteindelijk ook af. Ja, de Heere Jezus is rechter én Redder. Het is Gods wil dat Christus eens over alle mensen het oordeel zal uitspreken. Het is ook Gods wil dat Hij nu alle mensen redt van het eeuwige oordeel.
Niemand ontkomt aan Christus Jezus. U zult Hem ontmoeten: óf straks, gedwongen, als uw Rechter, óf nu, vrijwillig, als uw Redder!
Aan ons is de keus. Die is niet moeilijk. Wie Hem nu vraagt zijn Redder te worden, wordt geholpen. Zijn zonden en schuld raakt hij kwijt; hij krijgt daarvoor onvoorstelbare rijkdommen terug. Wie niet bereid is voor Hem te buigen, zal straks moeten buigen. Hij zal dan uit Zijn mond het vonnis horen: het eeuwige oordeel. Werkelijk, de keus voor de Redder is eenvoudig!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 3 en 0 gasten