BENT U BANG VOOR DIE DAG? – 16 april 2019

Mary
BerichtenCOLON 1634
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

BENT U BANG VOOR DIE DAG? – 16 april 2019

Berichtdoor Mary » Ma Apr 15, 2019 9:28 pm

BENT U BANG VOOR DIE DAG? – 16 april 2019

… totdat de Heere komt, Die ook wat in de duisternis verborgen is aan het licht zal brengen en de overleggingen van de harten openbaar maken zal. 1 Korinthe 4 vers 5

In april enige jaren geleden zat een 22-jarige vrouw uit Almere in een boshokje in Den Haag te wachten. Toen ze indommelde, haalde een 24-jarige man haar mobiele telefoon uit haar tas. Ze schrok even later wakker en miste haar mobieltje. Ze had er echter no één bij zich en sms’te daarmee de dief. Passerende agenten zagen het tweetal op een plein worstelen. Verkeerde dingen komen altijd aan het licht. We drukken die wetenschap wel graag weg, maar dat verandert er natuurlijk niets aan. Voor God is niets verborgen en Hij zal elk mens ter verantwoording roepen.
Bent u bang voor die dag? Dat is niet nodig. Als we de Heere Jezus Christus hebben gevraagd ook onze Verlosser te zijn, mogen we zeker weten dat Hij al onze zonden heeft gedragen. Alles wat het daglicht inderdaad niet kan verdragen, heeft Hij daardoor weggedaan. Als we voor God staan, hebben we niets meer wat Hij moet veroordelen, omdat de Heiland het oordeel volledig hééft gedragen!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 5 en 0 gasten