Voorlopig offline.

krachtvoorherstel
BerichtenCOLON 21
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 9:10 pm

Voorlopig offline.

Berichtdoor krachtvoorherstel » Wo Sep 21, 2016 10:51 pm

De beslissing ruim 12 jaar geleden om de website www.krachtvoorherstel.nl op te zetten, was oneindig veel makkelijker dan nu te (moeten) besluiten er (voorlopig) een punt achter te zetten. “we kunnen altijd weer opnieuw de site invulling geven, misschien volgend jaar wel”, bedenk ik mij en berust. Op dit moment is het ‘even beter zo’ en is de site (tijdelijk) offline.

Er zijn meerdere argumenten. Sinds we www.levendwateralmanak.nl hebben opgezet en de groei in bezoekers aantallen van de afgelopen twee maanden bekijken, is het lastig om beide websites te onderhouden. Daarnaast moeten wij erkennen: de financiën zijn op en inspiratie is er te weinig. Daarnaast wil ik Kracht Voor Herstel niet slechts als een statistisch geheel laten opgaan in het wereld wijde web. Het was gewoon weg, na ruim 12 jaar, ook een (bewuste) keus om iets nieuws te beginnen met potentie. Op dit moment lijkt het beter om de site dus (tijdelijk) te stoppen.

Reden tot klagen hebben we niet. Twaalf jaar lang mochten we het Evangelie van Christus via de site brengen. Soms mochten we een getuigenis lezen van iemand die bemoedigd was/werd door de site. Maar ‘mijn’ honger, ‘mijn’ inspiratie voor de site is verminderd. Kracht Voor Herstel bracht ons nieuwe contacten, mooie (bekerings-)getuigenissen van verschillende mensen mochten we op de site plaatsen. Met sommige hebben we een zeer goede vriendschapsband mogen opbouwen. Daarvoor zijn we de Here dankbaar. Maar ‘de fut is er (even) uit’.

Toch doet het ook verdriet. Iets waar we jaren lang aan hebben mogen bouwen, nu een (stille) ‘dood’ tegemoet te zien gaan. Hoewel: we zullen de naam Kracht Voor Herstel blijven gebruiken, onder andere op het forum van www.ingodsveiligehanden.nl en ook het e-mail adres blijft bestaan. Toch blijft het raar. Een deel van ‘mezelf ter ziele zien gaan’. Alsof we het Evangelie aan de wilgen hebben gehangen. Waarom zouden we dan toch stoppen, het was zo vertrouwd…?!

Al de uren en liefde die we in Kracht Voor Herstel hebben gestopt om haar neer te zetten zoals ze was. Twaalf jaar heb ik met vreugde de Here hiermee mogen dienen. Het paste me als een handschoen om de hand, altijd ruim voldoende. Maar dat is met de nieuwe website veranderd. De tijd blijft hetzelfde, maar er is meer werk te doen en ik blijf alleen, zonder team, zonder (voldoende) ondersteuning.

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk, www.levendwateralmanak.nl. Wat dat precies gaat brengen is een groot ? Wel dat Kracht Voor Herstel moeilijk hierin te integreren valt. We hebben jaren met plezier en toewijding gewerkt aan Kracht Voor Herstel, en dat doet soms een beetje zeer. Maar ook voor onze nieuwe site gaan we ons voor 100% inzetten om de Here te dienen. En wie weet, komt er wel weer een nieuwe site Kracht Voor Herstel, met nieuwe medewerkers onder ‘onze leiding’. Maar voor nu…

Het ontbreekt aan inspiratie en toewijding en …

Ja ook wel financieel om alles te blijven onderhouden.

In Christus verbonden,
Peter den Harder
info@krachtvoorherstel.nl (ons mail adres blijft (voorlopig) het zelfde.

Voor giften:
Stichting The Fathershouse International op banknummer NL15 RABO 0138 1716 29
Onder vermelding van Levend Water Almanak/ Peter den Harder

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten