De media liegen dat ze zwart zien? Gellof niet alles wat je ziet

Vera-Ann
BerichtenCOLON 2
GeregistreerdCOLON Do Dec 22, 2016 9:21 pm

De media liegen dat ze zwart zien? Gellof niet alles wat je ziet

Berichtdoor Vera-Ann » Zo Dec 25, 2016 11:15 pm

Midden-Oosten
Syrië - ‘Onze media liegen over wat daar gebeurt’
Een delegatie van de U.S. Peace Council, een vredesorganisatie die is aangesloten bij de Wereldvredesraad van de Verenigde Naties, is onlangs teruggekeerd van een bezoek aan Syrië.
GEPUBLICEERD IN AMEN 129 - NOVEMBER 2016 (11-11-2016) OP PAGINA 16
De leden, die zelf hun reis betaalden, hadden zes dagen lang ontmoetingen met Syrische overheidsfunctionarissen, president Assad, oppositieleden, zakenlieden en universiteiten. Ze kregen alle vrijheid om interviews af te nemen. Op 9 augustus hield de delegatie een persconferentie, die onderaan dit artikel in zijn geheel kan worden teruggekeken.
“Er is in Syrië geen sprake van een burgeroorlog”
Dat zei delegatielid en algemeen directeur van de U.S. Peace Council Madelyn Hoffman tijdens de persconferentie. “President Assad vecht niet tegen zijn eigen volk. President Assad en zijn volk strijden gezamenlijk, als een eenheid, tegen krachten van buitenaf; huurlingen en terreurorganisaties.”
“Er zijn huurlingenlegers actief [in Syrië] die worden gesteund door Qatar, Saoedi-Arabië, Turkije, de Verenigde Staten en Israël.”
Huurlingen
Hoffman legde uit dat het deze huurlingen zijn die het Syrische volk terroriseren en proberen te verdelen. Ze trekt een parallel met Irak. Nadat de VS dat land was binnengevallen en een overheid vormde, zeiden veel Irakezen dat ze geen soennieten, sjiieten of Koerden waren, maar dat Amerika probeerde hen in hokjes te duwen. “We kregen exact dezelfde boodschap toen we in Syrië waren.”
“Toen Amerika na jaren van sancties en twee oorlogen besloot dat het tijd was voor Saddam Hoessein om te gaan, ging hij gelijk,” zei Hoffman. “Toen Amerika besloot dat het tijd was voor Gaddafi om te gaan, ging hij gelijk. Maar toen Amerika besloot dat het tijd was voor Assad om te gaan, ging hij niet. De reden daarvoor is dat hij de steun geniet van meer dan 23 miljoen Syriërs.”
Zie hier de video. Bron: Ninefornews.nl

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten