Even Tijd voor God

Gebruikers-avatar
Ton
BerichtenCOLON 5244
GeregistreerdCOLON Do Jan 07, 2016 11:08 am

Even Tijd voor God

Berichtdoor Ton » Za Jan 09, 2016 9:56 pm

Even Tijd voor God
Zou u voor dit berichtje even de Tijd willen nemen ?
Alvast bedankt !


Hoeveel Tijd besteed u aan de Here op een dag ?
Hij besteed de Hele dag aan u en kijkt naar u om.
Elke dag bestaat uit 24 uur. En wat heeft u daarvan voor Hem over ?
Neemt u de Tijd om te bidden ?
Neemt u de Tijd om Bijbel te lezen ?
En neemt u de Tijd om voor Hem te zingen ?

U ziet wel dit gaat allemaal over Tijd nemen voor God.
Dat kunt u lezen in de Bijbel in Prediker 3:1-15.

Alles heeft zijn uur en ieder ding onder de hemel zijn tijd; 2 er is een tijd om te baren en een tijd om te sterven, een tijd om te planten en een tijd om het geplante uit te rukken, 3 een tijd om te doden en een tijd om te helen, een tijd om af te breken en een tijd om op te bouwen, 4 een tijd om te wenen en een tijd om te lachen, een tijd om te rouwklagen en een tijd om te dansen, 5 een tijd om stenen weg te werpen en een tijd om stenen bijeen te zamelen, een tijd om te omhelzen en een tijd om zich van omhelzen te onthouden, 6 een tijd om te zoeken en een tijd om te laten verloren gaan, een tijd om te bewaren en een tijd om weg te werpen, 7 een tijd om te scheuren en een tijd om dicht te naaien, een tijd om te zwijgen en een tijd om te spreken, 8 een tijd om te beminnen en een tijd om te haten, een tijd van oorlog en een tijd van vrede. 9 Welk voordeel heeft de werker van datgene waarvoor hij zich aftobt? 10 Ik heb in ogenschouw genomen de bezigheid, die God aan de mensenkinderen gegeven heeft om zich daarmee te kwellen. 11 Alles heeft Hij voortreffelijk gemaakt op zijn tijd; ook heeft Hij de eeuw in hun hart gelegd, zonder dat de mens van het werk dat God doet, van het begin tot het einde, iets kan ontdekken. 12 Ik heb ingezien, dat het niet in hun eigen macht staat, maar als men zich verheugt en zich te goed doet in zijn leven, 13 kortom als iemand eet en drinkt en het goede geniet bij al zijn zwoegen, dan is dat een gave Gods.
14 Ik heb ingezien, dat al wat God doet, voor eeuwig is; daaraan kan men niet toedoen en daarvan kan men niet afdoen; en God doet het, opdat men voor zijn aangezicht vreze. 15 Wat is, was er reeds lang, en wat zijn zal, is reeds lang geweest; en God zoekt weer op, wat voorbijgegaan is.

Deze Tekst ging over Tijd.

Als u het snel leest dan kunt u die in 60 seconden lezen.

Maar u kunt er ook rustig de Tijd voor nemen.

Door te gaan bidden en te zingen en om dan deze tekst te lezen en om Hem daarna te danken. Dan komt deze tekst anders tot zijn recht, ja toch?

Bedankt voor de Tijd nemen voor dit berichtje.
Go ye therefore, and teach all nations, baptizing them in the name of theFather, and of the Son, and of the Holy Ghost Matthew 28 : 19

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten