De piano

Gebruikers-avatar
Ton
BerichtenCOLON 5244
GeregistreerdCOLON Do Jan 07, 2016 11:08 am

De piano

Berichtdoor Ton » Wo Jan 13, 2016 4:55 pm

De pianoOmdat ze zijn vooruitgang op de piano wilde aanmoedigen, nam een moeder haar zoontje mee naar een Paderewski concert.
Nadat ze hun plaatsen hadden gevonden, ontdekte de moeder een vriendin in het publiek en liep het gangpad door om haar te begroeten.
De gelegenheid te baat nemend om de wonderen van de concerthal te ontdekken, stond de kleine jongen op en vond uiteindelijk zijn weg door een deur waarop stond "GEEN TOEGANG."

Toen de lichten dimden en het concert ging beginnen, keerde de moeder terug naar haar stoel en ontdekte dat haar zoontje weg was.
Ineens gingen de gordijnen open en de spots richtten zich op de imposante Steinway op het podium. In afgrijzen, zag de moeder haar zoontje zitten achter het klavier, en onschuldig begon hij te spelen "Altijd is kortjakje ziek."

Op dat moment, kwam de grote pianomeester op, liep snel naar de piano en fluisterde in het oor van de kleine jongen: "niet stoppen, doorspelen."
Terwijl hij over hem heen boog, reikte Paderewski naar beneden met zijn linkerhand en begon een bas partij in te vullen.Snel reikte zijn rechterarm om de andere kant van het kind heen en hij deed er nog een snelle obligatio bij.
Samen transformeerden de oude meester en de jonge beginneling een beangstigende situatie in een wonderlijke creatieve ervaring. Het publiek was gebiologeerd.

Zo gaat het met God ook.

Wat we zelf alleen kunnen bereiken is nauwelijks noemenswaardig. We doen ons best, maar de resultaten zijn nou niet precies gracieuze vloeiende muziek.
Maar met de hand van de Meester kan ons levenswerk echt prachtig worden.

De volgende keer wanneer je een grote prestatie tot stand wil brengen, luister dan goed. Dan kan je de stem van de Meester horen, die in je oor fluistert: "niet stoppen, doorspelen."

Voel Zijn liefhebbende armen om je heen. Weet dat Zijn sterke handen jouw levensconcert spelen.

Onthoud dat God niet diegenen roept die al voorzien zijn, Hij voorziet diegenen die zijn geroepen. En Hij zal altijd bij je zijn om van je te houden en je te leiden naar grote dingen...
Go ye therefore, and teach all nations, baptizing them in the name of theFather, and of the Son, and of the Holy Ghost Matthew 28 : 19

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten