MET ZIJN BLOTE HANDEN – 26 januari 2021

Mary
BerichtenCOLON 1917
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

MET ZIJN BLOTE HANDEN – 26 januari 2021

Berichtdoor Mary » Ma Jan 25, 2021 11:35 pm

MET ZIJN BLOTE HANDEN – 26 januari 2021

Toen zij bij de wijngaarden van Timna kwamen, zie, een jonge leeuw kwam hem brullend tegemoet. Toen werd de Geest van de Heere vaardig over hem, zodat hij hem uiteenscheurde, zoals men een bokje uiteen scheurt, zonder dat hij iets in zijn handen had. Richteren 14 vers 5 en 6

Enige jaren geleden was Gerard van Laar uit Dedemsvaart op vakantie in Nepal. Hij bezocht er een natuurreservaat. Daar leven ongeveer zeventig Tijgers. Eén van hen kwam grommend op Hem af. Door snel zes meter hoog in een boom te klimmen, redde hij zijn leven. Na enkele uren kon hij worden bevrijd. Was Simson maar bij hem geweest!
Die was met zijn blote handen een leeuw de baas. Dat spreekt van de Zoon van God, Jezus Christus. Hij kwam op aarde om de satan te overwinnen. Dat heeft Hij gedaan op het kruis. Het is heerlijk te weten: die vreselijke tegenstander van God en hater van de mensen is uitgeschakeld. Hij ligt nu nog te ‘stuiptrekken’. Daar moet je nog steeds goed voor oppassen, maar Christus heeft zijn kracht gebroken. Als we maar dicht bij de Heere Jezus Christus blijven, bij de Overwinnaar, kan de satan ons niets meer doen.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten