WORDT ALLES ANDERS? – 24 januari 2021

Mary
BerichtenCOLON 1917
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

WORDT ALLES ANDERS? – 24 januari 2021

Berichtdoor Mary » Za Jan 23, 2021 9:28 pm

WORDT ALLES ANDERS? – 24 januari 2021

Ze brachten een dove bij Hem, die moeilijk sprak, en smeekten Hem dat Hij de hand op hem legde (…) Terwijl Hij opkeek naar de hemel, zuchtte Hij en zei Hij tegen hem: Effatha! dat is: Word geopend! En meteen werden zijn oren geopend en de band van zijn tong werd los, en hij sprak goed. Markus 7 : vers 32, 34-35

Als een mens zich tot God bekeert en in de Redder Jezus Christus gelooft, overkomt hem eigenlijk wat met deze man gebeurde. Zolang we onverzoend met God leefden, waren onze oren voor Zijn stem gesloten. Hij sprak wel, maar we hoorden het niet. Het drong niet eens tot ons door dat Hij ons iets wilde zeggen. En ook spraken we moeilijk. Dat wil zeggen: wat we over God en Christus zeiden, klopte niet. Dat waren alleen maar wat menselijke ideeën over Hem.
Als we in de Heere Jezus geloven, wordt5 alles anders. Onze oren zijn geopend, zodat we naar God kunnen luisteren. We lezen in de Bijbel en merken dat Hij tot ons spreekt. Lang niet alles is direct duidelijk, maar we kennen Zijn stem. We spreken nu ook goed over Hem tot onze medemensen. En we spreken tot God om Hem te danken, en tot de Heere Jezus om Hem te loven!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 4 en 0 gasten