DE BOOM DES LEVENS – 1 oktober 2020

Mary
BerichtenCOLON 1794
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

DE BOOM DES LEVENS – 1 oktober 2020

Berichtdoor Mary » Wo Sep 30, 2020 10:11 pm

DE BOOM DES LEVENS – 1 oktober 2020

In het midden van haar straat en aan de ene en de andere zijde van de rivier bevond zich de Boom des levens, die twaalf vruchten voortbrengt – van maand tot maand geeft Hij Zijn vrucht. Openbaring 22 vers 2

In Californië staat – voor zover bekend – de oudste boom ter wereld. Het is een Bristlecome Pine. De leeftijd wordt geschat op maar liefst 4800 jaar. Als dat klopt, heeft de pijnboom zelfs de zondvloed overleefd. Hij geldt als het oudste levende organisme op aarde.
De boom des levens stond al in de hof van Eden. Het is de Heere Jezus, de eeuwige Zoon van God. In de toekomst wordt de Boom des levens in het nieuwe Jeruzalem gezien met haar straten van goud.
Wie het eeuwige leven wil ontvangen, moet naar Hem toe gaan. De Heiland heeft het eenvoudig gezegd dat Hij het leven is. Wie in Hem gelooft, krijgt dat leven geschonken. Hij was eerst dood in zijn zonden; na zijn bekering is hij opnieuw geboren. Hij is een pas bekeerde, een baby in het geloof, een kind van God. Wie zou dat leven willen hebben? Wie wil niet genieten van de vruchten van Christus’ sterven?

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten