VERBINDING MET ONZE SCHEPPER – 27 september 2020

Mary
BerichtenCOLON 1794
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

VERBINDING MET ONZE SCHEPPER – 27 september 2020

Berichtdoor Mary » Ma Sep 28, 2020 9:40 am

VERBINDING MET ONZE SCHEPPER – 27 september 2020

Denk aan uw Schepper in de dagen van uw jeugd, voordat de kwade dagen komen en de jaren naderen waarvan u zeggen zult: Ik vind er geen vreugde in. Prediker 12 vers 1

Veel van de belangrijke beslissingen in ons leven nemen we al op jonge leeftijd. Naar welke school we gaan. Welk beroep we willen uitoefenen. Waar we gaan solliciteren. Welke vrienden of vriendinnen we hebben. Met wie we een huwelijk willen aangaan. Dat zijn stuk voor stuk keuzes die grote gevolgen kunnen hebben. Er is één beslissing die daar met kop en schouders boven uitsteekt. Die betreft de verbinding met onze Schepper. De wijze koning Salomo roept de jeugd ertoe op aan hun Maker te denken.
Bedenk: zonder de Heere Jezus ben je voor eeuwig verloren! Wie Hem in het geloof als Verlosser aanneemt, is voor eeuwig Gods kind. Wie de Heere Jezus Christus als Heiland heeft leren kennen, dient Hem verder ook als Meester te aanvaarden. Hij is de Gebieder. Hij wil de leiding hebben in je leven. Daarom is het nodig bij alle beslissingen biddend te vragen naar Zijn wil. Laat Hem de Stuurman zijn! Dat is de beste garantie dat je levensschip op koers blijft.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten