DE WERELD IS VOL – 22 september 2020

Mary
BerichtenCOLON 1794
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

DE WERELD IS VOL – 22 september 2020

Berichtdoor Mary » Ma Sep 28, 2020 9:35 am

DE WERELD IS VOL – 22 september 2020

Daarna schepte men voor de mannen op om te eten. Het gebeurde nu, toen zijn van die soep aten, dat ze het uitschreeuwden en zeiden: Man Gods, de dood is in de pot! 2 Koningen 4 vers 40

In september 2014 vonden in de Amerikaanse stad Baltimore een conferentie plaats over de voedselveiligheid. Tussen de middag werd een kipgerecht opgediend; 216 mensen werden ziek. Het bleek dat de kip niet op de juiste temperatuur was bewaard. Gezond voedsel is belangrijk. Van bedorven voedsel kun je heel wat last hebben. Je kunt er zelfs het leven bij verliezen. Zouden we niet meer moeten opletten dat we niet onze zielen vergiftigen? Er wordt veel gesproken over milieuverontreiniging. Hoe staat het met de moraalverontreiniging?
De wereld is vol van ongerechtigheid. Hoererij is wettelijk goedgekeurd. Overspel wordt zelfs aangemoedigd. Zedeloze foto’s worden niet met duizenden, maar met miljoenen verspreid. Er is nauwelijks aan te ontkomen. De Bijbel roept ons dringend op met de goede dingen van God bezig te zijn. Hoe meer we aan Hem en de Heere Jezus denken, des te gezonder zullen onze harten en zielen zijn.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 5 en 0 gasten