DE MOEITE WAARD OM EERLIJK TE ZIJN – 21 juli 2019

Mary
BerichtenCOLON 1993
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

DE MOEITE WAARD OM EERLIJK TE ZIJN – 21 juli 2019

Berichtdoor Mary » Za Jul 20, 2019 9:59 pm

DE MOEITE WAARD OM EERLIJK TE ZIJN – 21 juli 2019

Toen hij nog ver was, zag zijn vader hem en werd met ontferming bewogen, en hij liep op hem toe, viel hem om de hals en kuste hem innig. Lukas 15 vers 20

Een 30-jarige Rotterdammer reed door de Zwart Janstraat in de Maasstad. Agenten hielden hem aan. Hij had nog een aantal bekeuringen openstaan. Daarom gaf hij de naam op van een familielid. Hij dacht pienter te zijn, maar had er niet op gerekend dat het bewuste familielid nog elf dagen hechtenis te goed had. Hij koos eieren voor zijn geld en gaf alsnog zijn eigen naam op. De openstaande boetes moesten hij betalen; hij kreeg er bovendien nog een voor het opgeven van een verkeerde naam.
Het is werkelijk de moeite waard om eerlijk te zijn! Tegenover mensen, maar zeker tegenover God. Want Hem kunnen we sowieso niet bedriegen. En als we eerlijk zijn en ons hele leven voor Hem neerleggen, met berouw over onze zonden, neemt Hij ons aan. Hij verheugt Zich over ieder mens die zo tot Hem komt. Hij neemt ons in Zijn armen, drukt ons aan Zijn hart en neemt ons aan als Zijn kind. In de geschiedenis van de verloren zoon zien we een treffend beeld van God de Vader Die vol verlangen wacht op ieder die tot Hem terugkeert!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten