DE SMALLE WEG – 23 mei 2018

Mary
BerichtenCOLON 1228
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

DE SMALLE WEG – 23 mei 2018

Berichtdoor Mary » Di Mei 22, 2018 9:12 pm

DE SMALLE WEG – 23 mei 2018

Ga binnen door de nauwe poort, want wijd is de poort en breed is de weg die naar het verderf leidt, en velen zijn er die daardoor naar binnen gaan; maar de poort is nauw en de weg is smal die naar het leven leidt, en weinigen zijn er die hem vinden. Mattheüs 7 : 13-14

Agenten in Beieren, een Zuid-Duitse deelstaat, haalden een roemeens busje van de weg. De achterbanken waren er uit gesloopt om ruimte te maken. Die werd ook volledig benut. In het busje zaten tien volwassenen en twaalf kinderen, helemaal op elkaar geplakt. Was het op de smalle weg naar de hemel maar zó druk en dringen geblazen! De Heere Jezus zei het verdrietig: er zijn maar weinig mensen die de smalle weg vinden die naar de hemelse heerlijkheid leidt.
Dat ligt niet aan Hem, want Hij is op Golgotha voor allen gestorven. Het ligt ook niet aan God, want Hij laat alle mensen hartelijk uitnodigen tot Hem te komen. Nee, het ligt aan de mensen die niet willen! Laten we het nooit vergeten: ieder die straks in de hel zal zijn, is daar, omdat hij het zelf heeft gewild! Wie de Heere Jezus afwijst, kiest daar toch voor? Laten we kiezen voor de hemel, voor de Heiland!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 3 en 0 gasten