SCHUILEN ACHTER HET BLOED – 21 mei 2018

Mary
BerichtenCOLON 1228
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

SCHUILEN ACHTER HET BLOED – 21 mei 2018

Berichtdoor Mary » Zo Mei 20, 2018 9:40 pm

SCHUILEN ACHTER HET BLOED – 21 mei 2018

De engel nam het wierookvat en vulde dat met het vuur van het altaar en wierp het op de aarde, en er kwamen stemmen, donderslagen, bliksemstralen en een aardbeving. Openbaring 8 vers 5

Op zaterdag 21 mei 2011 kwam in IJsland de vulkaan Grimvötn tot uitbarsting. Boven de krater hing een twintig kilometer hoge rook- en aspluim. Nooit eerder werden in een dergelijke aswolk zoveel bliksemschichten geteld als toen: in een uur maar liefst 2198! De bliksemstralen en donderslagen die vanuit Gods troon naar de aarde wqorden gezonden, spreken van de oordelen die zullen losbarsten. Zesduizend jaar heeft God al geduld met de mens; op een dag zal Hij een treep trekken.
Wie zich dan nog niet tot Hem heeft bekeerd, is reddeloos verloren. Wie wel tot de Heere Jezus zijn toevlucht nam, is dan in veiligheid. Want wie bij Hem schuilt, komt nooit bedrogen uit. Wat is dat een geweldige zekerheid! Wie zijn hoop op de almachtige God stelt, wie zich aan Hem overgeeft en schuilt achter het bloed van Jezus Christus, mag er vast op vertrouwen dat niets of niemand in staat is hem zijn eeuwig heil te roven. De reis naar de hemel is misschien niet altijd kalm, maar de veilige thuiskomst is ons verzekerd!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten