WAT EEN VERSCHIL – 15 mei 2018

Mary
BerichtenCOLON 1229
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

WAT EEN VERSCHIL – 15 mei 2018

Berichtdoor Mary » Ma Mei 14, 2018 11:03 pm

WAT EEN VERSCHIL – 15 mei 2018

Ik ben de goede Herder; de goede herder geeft zijn leven voor de schapen … De wolf grijpt ze en drijft de schapen uiteen. Johannes 10 : 11-12

In mei 2011 werden in Artis drie witte wolfjes geboren. Dat was al zestien jaar niet gebeurd. De Hudson Bay-wolfjes komen donkergrijs ter wereld en worden pas na enkele jaren helemaal wit. Een wolvenwelpje is vertederend om te zien. Maar volwassen weegt het dier 60 kilogram en bereikt het een lengte tot anderhalve meter. De wolf, zo zei de Heere Jezus, grijpt de schapen. Hij drijft de kudde uit elkaar en probeert zoveel mogelijk dieren te doden. Wat een verschil met een goede herder, ja, met dé goede Herder!
De Heere Jezus Christus kwam niet om de schapen van het leven te beroven, maar om uit liefde tot hen Zijn eigen leven af te leggen. Hij drijft Zijn schapen, allen die werkelijk Zijn eigendom zijn, niet uit elkaar, maar Zijn doel is juist hen tot één kudde te vormen. Het is heerlijk zo’n Herder te hebben! Schapen weten zelf de plaats niet waar zij voedsel en water kunnen vinden. Onze Heiland en Heere gaat voor ons uit. Hij verzorgt ons en geeft ons wat onze zielen nodig hebben.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten