IEDER ZAL MOETEN UITSPREKEN – 13 mei 2018

Mary
BerichtenCOLON 1228
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

IEDER ZAL MOETEN UITSPREKEN – 13 mei 2018

Berichtdoor Mary » Za Mei 12, 2018 9:38 pm

IEDER ZAL MOETEN UITSPREKEN – 13 mei 2018

Daarom heeft God Hem ook bovenmate verhoogd en heeft Hem een Naam geschonken boven alle naam, opdat in de Naam van Jezus zich zou buigen elke knie van hen die in de hemel, en die op de aarde, en die onder de aarde zijn, en elke tong zou belijden dat Jezus Christus de Heere is, tot heerlijkheid van God de Vader. Filippi 2 : 9-11

In mei 2011 ging een 40-jarige man uit Delfzijl naar de dokter. Maar hij was ontevreden over de verleende medische hulp. Diezelfde avond stapte hij in zijn auto, reed naar de huisartsenpraktijk, ramde de voorgevel en bedreigde de arts. De behandeling die hij daarop van de agenten kreeg, beviel hem nog minder. Met de behandeling die de zondaar voor de troon van God krijgt, is hij zeker niet blij.
Niemand hoort graag het ‘levenslang!’ over zich uitspreken. Maar ieder mens zal wel moeten erkennen dat het oordeel terecht is. Ieder zal moeten uitspreken dat Jezus Christus werkelijk de Heere is en dat Zijn oordeel rechtvaardig is. Het is vele malen beter om dat nu al uit te spreken, vrijwillig. Want op grond van die erkenning worden we gerechtvaardigd. Dan is er helemaal geen veroordeling meer en rpijzen we onze Heiland!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten