VOOR DERTIG ZILVERLINGEN – 16 maart 2018

Mary
BerichtenCOLON 1163
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

VOOR DERTIG ZILVERLINGEN – 16 maart 2018

Berichtdoor Mary » Do Mrt 15, 2018 9:53 pm

VOOR DERTIG ZILVERLINGEN – 16 maart 2018

Geldzucht is een wortel van alle kwaad. Door daarnaar te verlangen, zijn sommigen afgedwaald van het geloof, en hebben zich met vele smarten doorstoken. 1 Timotheüs 6 vers 10

Een caféhouder in België deed bij de politie aangifte. Hij was overvallen; de opbrengst van de hele dag hadden ze meegenomen. Het bleek echter dat hij die zélf naar huis had meegenomen. Van een overval was helemaal geen sprake geweest. In plaats van geld van de verzekering op te strijken, moest hij een jaar de bak in. Geldzucht is de wortel van alle kwaad. Daardoor is de mens tot alles in staat. Judas verraadde de Heere Jezus nota bene voor dertig zilverlingen. Zo verkocht hij zichzelf en de zaligheid van zijn ziel.
Geld is alleen voor dit leven van waarde. En dan nog maakt het niet eens gelukkig. Er zijn voorbeelden te over dat teveel geld juist in het ongeluk stort. Het ware geluk is alleen te vinden in de Heere Jezus. Wie Hem in het geloof aanneemt als zijn Verlosser, ontvangt vrede met God. Wie de Heiland volgt en dient als zijn Meester, mag de blijdschap van de Heere Jezus in zijn leven ervaren. Elke dag opnieuw – en dat tot in eeuwigheid!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten