ZIJ NOEMEN HEM MEESTER – 8 maart 2018

Mary
BerichtenCOLON 1099
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

ZIJ NOEMEN HEM MEESTER – 8 maart 2018

Berichtdoor Mary » Wo Mrt 07, 2018 9:18 pm

ZIJ NOEMEN HEM MEESTER – 8 maart 2018

Toen ik bij u kwam, ben ik niet gekomen om u met voortreffelijkheid van woorden of van wijsheid het getuigenis van God te verkondigen, want ik had mij voorgenomen niets anders onder u te weten dan Jezus Christus, en Die gekruisigd.
1 Korinthe 2 : 1-2

Wie is Jezus Christus? – Een Jood, een eenvoudige timmerman Die alleen maar goeds deed. Hij werd echter ter dood veroordeeld en gekruisigd. Toch heeft Hij als geen ander een stempel op de geschiedenis van de mensheid gedrukt. Voor de één is Hij een Wijze, anderen zien Hem als een Profeet, weer anderen noemen Hem hun Meester. Hoe komt het dat deze man die in armoede leefde, stamde uit een onbekende stad in Israël, nooit een brief of boek schreef en nooit naar de voorgrond drong, de meest bekende en bewonderde Mens ooit is geworden? Waarom zijn zovelen, ook vandaag nog, tegen elke prijs bereid Hem te volgen, zelfs tegen de prijs van hun leven?
Miljarden hebben in de loop van de jaren een persoonlijke verbinding met Jezus Christus gekregen. Hij heeft hun grootste probleem, dat van hun zonden, opgelost. Hij heeft hen met God verzoend, tot Zijn kinderen gemaakt. Hij noemt hen nu Zijn broeders/zuster. Ja, voor hen betekent Hij alles!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten