MET HEM VERZOENEN – 6 maart 2018

Mary
BerichtenCOLON 1099
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

MET HEM VERZOENEN – 6 maart 2018

Berichtdoor Mary » Ma Mrt 05, 2018 10:16 pm

MET HEM VERZOENEN – 6 maart 2018

Er vond plotseling een grote aardbeving plaats, zodat de fundamenten van de gevangenis bewogen werden; en onmiddellijk gingen alle deuren open en raakten de boeien van alles los. Handelingen 16 vers 26

Een cipier in een Amerikaanse gevangenis was een beetje onhandig geweest. Door slordigheid was hij zijn sleutelbos kwijtgeraakt. Uit voorzorg werden alle 1400 sloten van de celdeuren vervangen. In de Griekse stad Filippi ging in de gevangenis in één keer alle deuren open. En dat nota bene door een aardbeving! Normaal gaan deuren dan klemmen en kunnen ze helemaal niet meer open. Maar wat daar gebeurde, was dan ook niet normaal. God greep in, met een machtige hand, door middel van een aardbeving.
Dat doet Hij nog steeds, regelmatig. Zijn doel is hetzelfde gebleven: Hij wil mensen gelukkig maken door hen te bevrijden uit de banden van de zonde en uit de gevangenschap van de boze. Gods liefde zoekt wegen om te kunnen stromen. Daarom nodigt Hij alle mensen uit tot Hem te komen en zich met Hem te laten verzoenen. Dan kan Hij hen bevrijden, hun zonden wegdoen en hen tot Zijn kinderen maken. Dat betekent voor hen het grootste geluk. En dat verheugt Hem!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten