DE GRENS VAN HET ONGELOOFLIJKE – 8 april 2021

Mary
BerichtenCOLON 1965
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

DE GRENS VAN HET ONGELOOFLIJKE – 8 april 2021

Berichtdoor Mary » Wo Apr 07, 2021 10:53 pm

DE GRENS VAN HET ONGELOOFLIJKE – 8 april 2021

Manasse deed wat slecht was in de ogen van de Heere, overeenkomstig de gruweldaden van de heidenvolken 9…0 Hij liet zijn zoon voor het vuur gaan. 2 Koningen 21 : 2 t/m 6

Robert abercrombie uit Florida heeft een zoontje, nu 10 jaar. Twee jaar geleden had hij een tandje dat loszat. Zijn vader bond er een touwtje om. Daarnaast een iets dikker touw. Dat bond hij aan zijn sportwagen vast. Hij stapte in en spoot vol gas weg. Zijn zoontje had geluk: zijn tand liet los. Waar het verstand van zijn vader zat, was niet duidelijk. Wat sommige ouders hun kinderen aandoen, grenst aan het ongelooflijke.
Manasse offerde nota bene zijn eigen zoon aan de afgod Moloch! Maar wat doen alle ouders die hun kinderen alleen maar opvoeden voor dit leven en hun plaats in deze wereld?
Als zij hun kinderen niet bij de Heere Jezus brengen, bij de Enige Die uit de eeuwige vuurzee kan redden? Als God ons kinderen geeft, is dat een grote zegen. Daarmee gepaard gaat de verantwoordelijkheid om ze op de Zaligmaker te wijzen. Het is volkomen waar: zij moeten zelf kiezen en zullen daarvan zelf rekenschap afleggen. Maar is het onze wens als ouders boven alles dat zij de Heiland leren kennen?

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 4 en 0 gasten