ZONDE IS TEGEN GOD GERICHT – 23 februari 2021

Mary
BerichtenCOLON 1923
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

ZONDE IS TEGEN GOD GERICHT – 23 februari 2021

Berichtdoor Mary » Di Feb 23, 2021 9:37 am

ZONDE IS TEGEN GOD GERICHT – 23 februari 2021

Tegen U, U alleen, heb ik gezondigd, ik heb gedaan wat kwaad is in Uw ogen, zodat U rechtvaardig bent wanneer U rechtspreekt en rein bent wanneer U oordeelt. Psalm 51 vers 6

In mei 2015 roofden misdadigers 3500 pakken babymelkpoeder. Door de enorme vraag daarnaar uit China zijn die erg waardevol. De politie kwam die op het spoor en nam ze in beslag. In februari wat jaren later, stal de bende in het Gooi ze voor de tweede keer: nu uit het beslaghuis van de rechtbank. Ze vervalsten er papieren voor. Het was wel heel brutaal. Dat geldt eigenlijk voor elke zonde die een mens doet. Die is allereerst tegen God gericht.
Het is opmerkelijk: wij vinden vaak zonden erger die we tegen medemensen bedrijven. Als iemand van een ander steelt. Als iemand te ver gaat met de man of vrouw van een ander. Als iemand over een ander roddelt of tegen een ander liegt. Dat is allemaal erg en moet in orde gemaakt worden. Maar laten we er meer aan denken dat elke zonde in de eerste plats ten onze Schepper gericht is. Want we gaan in tegen wat Hij wil en van ons verlangt. Het is een belediging van Zijn gezag en majesteit.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 3 en 0 gasten