ONS HART IS NIET BETER – 15 januari 2020

Mary
BerichtenCOLON 2016
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

ONS HART IS NIET BETER – 15 januari 2020

Berichtdoor Mary » Di Jan 14, 2020 10:39 pm

ONS HART IS NIET BETER – 15 januari 2020

Het woord van het kruis is voor hen die verloren gaan wel dwaasheid, maar voor ons die behouden worden, is het een kracht van God. 1 Korinthe 1 vers 18

Jezus Christus is aan een kruis hangend gestorven. Dat heeft ons veel te zeggen. Zijn kruisiging toont de slechtheid van de mens. De tijdgenoten van Christus hadden Zijn goedheid en liefde gezien. Ze beantwoordden die met een veroordeling tot de dood. Ze wilden Hem gewoon niet! De mensen zouden vandaag niet anders handelen, want ons hart is niet beter. Zijn sterven aan het kruis is een bewijs van de heiligheid van God. Hij moet de zonde straffen. Hij kan niet goede werken als tegenprestatie voor onze zonden aanvaarden.
Alleen de dood van een Rechtvaardige kan de schuld van zondaren wegdoen. De dood van Jezus Christus openbaart ook Gods liefde. Om ons genade te kunnen bewijzen, heeft Hij Zijn eigen Zoon niet gespaard. Ieder die in Hem gelooft, ontvangt Zijn reddende gunst. Dat is strikt persoonlijk. Als iemand zijn zonden voor God oprecht belijdt, worden die hem allemaal vergeven. Zo groot is Gods liefde! Ja, het kruis van de Heere Jezus houdt tot in eeuwigheid zijn onnoemelijke waarde!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 5 en 0 gasten