ZIT NIET IEDER MENS BEKNELD? – 12 februari 2019

Mary
BerichtenCOLON 1676
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

ZIT NIET IEDER MENS BEKNELD? – 12 februari 2019

Berichtdoor Mary » Ma Feb 11, 2019 10:34 pm

ZIT NIET IEDER MENS BEKNELD? – 12 februari 2019

Het werk der gerechtigheid zal vrede zijn; en de werking der gerechtigheid zal zijn gerustheid en zekerheid tot in eeuwigheid. Jesaja 32 vers 17

In een vrijdagnacht in april 2009 hoorden de bewoners van een huis aan de Kruisweg in Bleiswijk een harde klap. Het was rond de klok van twee uur. Ze keken uit het slaapkamerraam, zagen niets en doken snel weer hun bed in. Om zeven uur ’s morgens werd er aangebeld: in hun voortuin stond een auto met de bestuurder erin. De 35-jarige man uit Moerkapelle zat bekneld en was in diepe slaap verzonken. Je zou bijna denken dat hij de avond ervoor te diep in het glaasje had gekeken. De brandweer kwam er aan te pas om hem te bevrijden.
Zit niet ieder mens bekneld? En dat door zijn eigen schuld, door eigen zonden? En zijn niet velen daarbij in diepe rust, alsof er niets aan de hand is? God probeert mensen wakker te schudden. Hij wil dat ze zich bewust worden van hun toestand. Hij wil ze daar ook uit bevrijden. Daarom zond Hij Zijn geliefde Zoon, Jezus Christus. De Heere Jezus droeg op het kruis Gods straf over de zonden. Zo bewerkte Hij gerechtigheid. Wie in Hem gelooft, krijgt daarin zijn deel. Het resultaat van die gerechtigheid is echte en blijvende rust!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten