BUIGEN EN HEM GEHOORZAMEN – 7 december 2018

Mary
BerichtenCOLON 1224
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

BUIGEN EN HEM GEHOORZAMEN – 7 december 2018

Berichtdoor Mary » Do Dec 06, 2018 9:28 pm

BUIGEN EN HEM GEHOORZAMEN – 7 december 2018

Voorwaar, Ik zeg u dat er niemand is die huis of ouders of broers of vrouw of kinderen verlaten heeft om het Koninkrijk van God, die niet het veelvoudige zal terugontvangen in deze tijd, en in de wereld die komt, het eeuwige leven. Lukas 18 : 29-30

Het was begin december 2011. Een Duitser wilde snel rijk worden. Hij besloot daarom een bank te overvallen, maar maakte een vergissing. De bank die hij had uitgekozen, was al jaren gesloten. Een fysiotherapeut zat in het gebouw; die werd zijn slachtoffer. Daar stond hij met zijn speelgoedpistool! De buit was nul. Maar het leverde hem wel een aantal jaren cel op. Is de buit niet altijd ‘nul’ als iemand tegen God zondigt?
Je kunt wel denken dat het iets oplevert: geld, plezier, voordeel -, maar het kost altijd veel meer. Je verliest nu al je gewetensrust. En dat geknaag vanbinnen kan verschrikkelijk zijn! Maar bovenal, in het hiernamaals zal God ons rekenschap vragen van alles wat we hebben gedaan of hebben nagelaten te doen. Als we voor God buigen en hem gehoorzamen, als we de Heere Jezus Christus geloven en Hem volgen, worden we werkelijk gelukkig en hemelrijk. Dat levert ons echt iets op. In dit leven ontvangen we al een rijke zegen van Boven’en hierna is het eeuwige leven ons deel.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten