MACHT EN WIJSHEID - 14 juni 2018

Mary
BerichtenCOLON 1228
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

MACHT EN WIJSHEID - 14 juni 2018

Berichtdoor Mary » Wo Jun 13, 2018 10:23 pm

MACHT EN WIJSHEID - 14 juni 2018

Het heeft de Vader behaagd dat in Hem heel de Volheid wonen zou, en dat Hij door Hem alle dingen met Zichzelf verzoenen zou.
Colossenzen 1 : 19-20

Gods macht en wijsheid hebben bij de schepping van de hemel en aarde op unieke wijze geschitterd. Het immens grote én het ingenieus kleine, dat laat ons versteld staan. De knapste koppen hebben nog steeds ontelbare vraagtekens over hoe het allemaal in elkaar zit. Voor iedere opgeloste vraag komen meer nieuwe vragen in de plaats. Alleen Góds wijsheid kon dat bedenken. Alleen Zijn macht was ook in staat om uit te voeren wat Zijn wijsheid wilde. En dat deed Hij door slechts een woord te spreken!
Door de zonde van de mens is die heerlijke, harmonieuze schepping onder de vloek gekomen. Er is vijandschap en bloedvergieten ontstaan. Er is chaos en achteruitgang. Alles wat aan zijn lot wordt overgelaten, verwildert. Is de schepping voor God dan verloren? Nee, God kan en zal nooit verliezer zijn. Hij zond Christus om alles te herstellen. Dat werk volbracht Hij ook. Hij is de grote Verzoener. Op het kruis heeft God door Christus de hele schepping met Zichzelf verzoend. Nog even, en dan zal het ook zichtbaar zijn!

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten