JA, DAT IS LIEFDE – 15 april 2018

Mary
BerichtenCOLON 1164
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

JA, DAT IS LIEFDE – 15 april 2018

Berichtdoor Mary » Za Apr 14, 2018 9:27 pm

JA, DAT IS LIEFDE – 15 april 2018

Heere … U hebt hen geslagen, maar zij voelden geen pijn. U hebt hen omgebracht, maar zij weigerden vermaning te aanvaarden. Zij hebben hun gezichten harder gemaakt dan een rots, zij hebben geweigerd zich te bekeren.
Jeremia 5 vers 3

Tandheelkundigen van de universiteit van Leeds in Engeland meldden een geweldige ontdekking. Bij gaatjes in tanden en kiezen hoeft straks niet meer geboord en gevuld te worden. Ze ontwikkelden een eiwitmengsel dat in het gaatje gesmeerd wordt. Dat zet het tandbeen aan om het gaatje zelf te dichten. De eerste test had een goed resultaat. Velen zullen hopen dat de nieuwe behandelwijze snel ingevoerd kan worden.
Normaal heeft toch niemand graag pijn? Toch doet God mensen soms pijn. Is dat dan een God van liefde? Ja, dat is liefde. Want Hij brengt mensen soms in moeilijkheden, opdat ze naar Hem gaan luisteren. Hij doet ze soms pijn, opdat ze tot inkeer komen. De pijn is niet Gods doel, maar een middel. Het is een intrument in Zijn hand om mensen terug te brengen bij Zichzelf en hen zo eeuwig gelukkig te maken. Daarom mogen we Hem dankbaar zijn als Hij zulke pijnlijke dingen in ons leven brengt.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten