EEN VERKEERDE INSCHATTING – 17 januari 2018

Mary
BerichtenCOLON 1129
GeregistreerdCOLON Vr Jan 08, 2016 8:35 pm

EEN VERKEERDE INSCHATTING – 17 januari 2018

Berichtdoor Mary » Di Jan 16, 2018 9:18 pm

EEN VERKEERDE INSCHATTING – 17 januari 2018

De veroordeling leidde ten gevolge van één overtreding wel tot verdoemenis, maar de genadegave bij vele overtredingen tot rechtvaardiging. Romeinen 5 vers 16

Langs de Flevoweg in Middenmeer reed een auto van een uitzendbureau. Vijf mannen zaten erin. De bestuurder haalde een auto in. Een vrachtwagen kwam hem tegemoet. Hij had de afstand verkeerd ingeschat en gaf een ruk aan het stuur om op tijd weer op de goede weghelft te komen. Daarbij raakte de wagen in de slip, rolde een keer over de kop en kwam in een klein meertje terecht.. De vijf konden er op eigen kracht uitkomen en hadden gelukkig alleen schrammen en builen opgelopen. Een verkeerde inschatting kan ook veel ernstiger gevolgen hebben. Heel wat mensen schatten in dat God met hun goede werken wel zó tevreden zal zijn dat Hij hun verkeerde daden door de vingers zal zien.
Dat is een geweldige vergissing! Ook al zou een mens tegenover duizend goede werken slechts één zonde hebben, dan moet de heilige God die éne zonde toch oordelen. Wat is het een wonder van Zijn liefde en genade dat Hij op grond van de daad van het sterven van Christus vele overtredingen kan vergeven! Die genadegave van God mogen we eeuwig prijzen.

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 2 en 0 gasten